06 38 42 95 30

Massages

Behandelingen

Gezichtsmassage

30 minuten € 22,50

Massage van gezicht, hals, decolleté, schouders en nek.

Met ampul om de huid extra te voeden voor een meerprijs van € 7,00

Ontspannende voetreflexmassage

40 minuten € 31,50

60 minuten € 44,10

Deze massage helpt het lichaam in balans te brengen, werkt ontspannend en heft blokkades in het lichaam op. De voetzool is verdeeld in zones die corresponderen met delen in het lichaam zoals de organen. Deze blokkades kunnen worden opgeheven door reflexologie toe te passen. Het is een veilige, eeuwenoude massage ontstaan in China. Onze voeten worden vaak vergeten en dat terwijl ze ons hele lichaam dragen en ons overal naar toe brengen in schoenen die niet altijd even comfortabel zitten. Verdienen zij dan niet een goede verzorging en een heerlijke massage???

Cupping tegen cellulitis (bindweefselmassage)

30 minuten: 1 zone   € 35,00

60 minuten: 2 zones € 55,00

Kuur van 5 weken =  2 keer per week per zone € 31,00 per behandeling (totaal €310,00)

Deze behandeling is voor cellulitis, striae, huidversteviging, huidverstrakking en een betere doorbloeding. Cupping massage is het nieuwste geheim tegen cellulite!!! Onder de Amerikaanse sterren is het helemaal hot. Zij laten zich dan ook met regelmaat behandelen.
Cupping massage is een eeuwenoude massagetechniek dat van oorsprong uit China komt. Deze techniek is bedoeld om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels te verwijderen. Ook spierkrampen kunnen met behulp van deze massagetechniek worden verminderd. De massage wordt uitgevoerd met speciale klokjes, welke zijn vervaardigd uit glas. Deze glaasjes worden vacuüm op de huid aangebracht. Door het vacuüm trekken van de huid, en het naar de oppervlakte brengen van dieper gelegen klachten, raken de spieren en de huid beter doorbloed. Hierdoor is het voor het lichaam mogelijk zich sneller en gemakkelijker te ontdoen van afvalstoffen en dus te herstellen. Cupping is een omgekeerde massage. In plaats van het aanbrengen van druk op spieren, worden de  huid, het weefsel en spieren omhoog getrokken.

Massages hebben veel voordelen voor zowel lichaam als geest

Natuurlijk is een massage ook gewoon erg lekker. Maar het kan stress, vermoeidheid en hoofdpijn verlichten en spanning in nek, schouders, rug, armen, benen en voeten, maar ook spierpijn verlichten of oplossen.

Massages zorgen voor:

  • ontspanning en een betere gezondheid
  • het helpt spierspanningen te verminderen
  • het zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren waardoor afvalstoffen kunnen worden afgevoerd
  • het optimaliseert het zelf genezend vermogen van het lichaam
  • het bevordert de bloedsomloop
  • het heeft een gunstig effect op je immuunsysteem
  • je kunt er beter door slapen
  • de ademhaling wordt beter
  • het bevordert de concentratie

Massages zijn niet goed tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap en wanneer je koorts en/of griep hebt.