06 38 42 95 30

Permanente make-up

Permanente make-up behandelingen

 

Intake Gratis
Wenkbrauwen
Schaduwtechniek € 345,00
Hairstrokes € 345,00
Microblading € 275,00
Combinatie van hairstrokes en schaduw € 375,00
Infralash (lijntje in de wimperrand)
Boven of onder € 180,00
Boven en onder € 295,00
Eyeliner (dikker lijntje of met wing)
Eyeliner boven (dikker of met wing) € 225,00
Eyeliner onder € 180,00
Eyeliner boven en onder € 345,00
Eyeliner Shading (oogschaduw look) € 295,00
Dubbele Eyeliner (2 kleuren) € 350,00
Lippen
Lipliner met schaduw € 395,00
Aquarel lippen € 395,00
Full lips / lippen worden volledig ingekleurd € 425,00

Bovenstaande behandelingen zijn inclusief 1 nabehandeling. Deze vindt plaats binnen 8 weken.

Touch up binnen 18 maanden en bij ons gezet € 125,00
Touch up nieuwe klant € 175,00
Correctie van kleur en/of vorm In overleg
Permanente make-up lichter maken of verwijderen In overleg

In de salon wordt uitsluitend gewerkt met producten van topkwaliteit en hoogwaardig apparatuur en wij volgen de hygiënevoorschriften van de GGD.

Kies voor kwaliteit, kennis en kunde van de Permanent make-up specialist!

Sinds een aantal jaren ben ik me steeds meer gaan specialiseren in permanente make-up wenkbrauwen en eyeliners. Wenkbrauwen en ogen zijn erg bepalend voor je uitstraling. Door regelmatig trainingen te volgen blijf ik mezelf verbeteren en bent u in goede handen… Door samen goed te overleggen zullen we altijd tot een mooi resultaat komen.

Een zo natuurlijk als mogelijke look is altijd het doel!

Permanente make-up of micro pigmentatie

Permanente make-up is het inbrengen van pigment vlak onder het huidoppervlak met een heel fijn naaldje. Met permanente make-up ziet u er altijd en in elke situatie fris en goed uit!

Heel handig voor bijvoorbeeld wanneer u:

  • brildragend bent
  • graag naar de sauna gaat
  • sport
  • geen vaste hand heeft
  • graag zwemt
  • allergisch bent voor make-up
  • snel last heeft van tranende ogen
  • op vakantie gaat
  • het gewoon mooi vindt

Genoeg redenen dus…

De behandeling

Bij de 1e behandeling vraag ik u eerst een formulier in te vullen. Het bevat vragen over uw gezondheid, zodat we veilig aan de behandeling kunnen beginnen. Dan gaan we bespreken wat u wilt en wat u van de behandeling verwacht, welke vorm en kleur u wilt en wat bij u past en ook mogelijk is. Dan wordt de vorm getekend wanneer dit nodig is en bij uw goedkeuring volgt het pigmenteren.

Na het pigmenteren is de kleur altijd donkerder dan de uiteindelijke kleur. Na ongeveer 4 tot 5 dagen zult u zien dat de kleur echt een stuk lichter wordt.

Bij de 2e behandeling wordt de vorm en de kleur bijgewerkt waar nodig, de puntjes worden op de i gezet.

Na elke behandeling geldt dat u de gepigmenteerde huid 3 dagen niet nat mag laten worden. U krijgt van ons een verzorgingsproduct mee naar huis en een formulier waarin staat hoe u de zojuist gezette pigmentatie moet behandelen.

Tussen de behandelingen zitten 6 weken. Zo heeft de huid voldoende tijd om goed te herstellen.

De aangebrachte permanente make-up blijft ongeveer 2 tot 5 jaar goed. De exacte tijd is niet te voorspellen, dit is bij iedereen anders. Afhankelijk van huidtype, de kleur die is gekozen, celvernieuwing van de huid en de UV-stralen zal het pigment in de huid langzamerhand vervagen.

Op het moment dat u de neiging heeft om weer bij te gaan tekenen, is het tijd om de permanente make-up op te laten frissen. Het beste is om dit jaarlijks te doen.

GGD goedgekeurd!

De verschillende technieken

Wenkbrauwen

Schaduw-techniek: hierbij wordt de gehele wenkbrauw-vorm zacht ingekleurd. Het resultaat is dat het lijkt alsof je met een potlood of een poeder de wenkbrauw hebt aangezet. Je wenkbrauwen zullen zo een stuk voller lijken.

Hairstroke-techniek: hierbij worden er flinterdunne haartjes op de huid getekend, dit geeft een heel natuurlijk resultaat.

Uiterst geschikt als je droomt van langere, vollere of bredere wenkbrauwen. Ook als je door ziekte of van nature bijna of helemaal geen wenkbrauwhaartjes hebt, kan er door middel van deze methode compleet nieuwe wenkbrauwen worden gecreëerd.

Eyeliners

Infralash: een heel fijn lijntje in de wimperrand

Eyeliner: een lijntje van een gewenste dikte uitlopend in een fijn puntje (een wing)

Duo-liner: de dubbele eyeliner is bedoeld voor boven de ogen en wordt gezet in 2 verschillende kleuren. Het lijntje tegen het oog wordt dan bijv. in het zwart gezet en de kleur erboven in de kleur van bijv. je oog. Dit haalt de kleur van je ogen op waardoor ze nog meer gaan spreken.

Wil jij een mooi en sprekend gezicht zonder uren voor de spiegel door te brengen? In dat geval kun je permanente make-up (PMU) overwegen. Deze vorm van make-up is perfect wanneer je minder tijd aan je beautyroutine wilt besteden of wanneer je bijvoorbeeld allergisch bent voor normale make-up. Net als bij een tatoeage worden er micropigmenten in de huid aangebracht die lange tijd blijven zitten. Permanente make-up is geschikt voor je oogleden, lippen en wenkbrauwen en kan zelfs gebruikt worden voor het aanbrengen van sproetjes of beauty marks.

Het verwijderen van permanente make-up of tattoo

Bent u niet (meer) tevreden met uw permanente make-up? Dan kunt u dit bij ons laten verwijderen. Het verwijderen gebeurt zonder laser! Zonder risico’s de huid te beschadigen. En elke kleur is hiermee te verwijderen in tegenstelling tot het laseren. Removy Solution is een revolutionaire, zachte pigmentverwijderaar, die geleidelijk permanent make-up en tatoeages verwijderd/lichter maakt. Dit is een nieuwe techniek, waarbij het pigment uit de huid wordt verwijderd door Removy Solution in de huid te pigmenteren. Het pigment komt hierdoor los en wordt naar het huidoppervlak getrokken. Hiermee verlaat het pigment het lichaam direct. Soft Brow Removy verwijdert 50 procent van de pigmentatie in één keer. Removy Solution is geen bijtende stof maar een zacht product, dat geleidelijk het pigment uit de huid haalt, en is vooral geschikt voor wenkbrauwen en lip-correcties.