06 38 42 95 30

Welkom bij I Contour Beauty

Benoemd tot Top Rated salon 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 en 2023!

Mijn naam is Anja Rutgers en ik ben eigenaresse van I Contour Beauty in Amsterdam West. Ik ben inmiddels meer dan 10 jaar schoonheidsspecialiste en sinds 2015 ben ik ook gecertificeerd Permanente Make-up Specialiste. Door regelmatig trainingen en cursussen te volgen blijf ik mezelf verbeteren en bent u in goede handen.

Verlaat jij blij en tevreden de salon, dan is mijn doel geslaagd!

Mensen mooi maken en verzorgen is mijn passie. Ik ontvang mijn gasten daarom ook elke dag met plezier! Of je nu komt om je huidprobleem op te lossen, even lekker te relaxen of om er mooier uit te zien, wij denken graag met je mee om het beste resultaat te behalen. I Contour Beauty is een allround en flexibele salon. Wij kunnen de tijd voor u nemen en behandelingen aanpassen waar nodig of als u dat zelf graag wilt. In overleg is er veel mogelijk!

Een natural look die bij jou past

Bij ons bent u verzekert van kwaliteit, kennis, hygiëne en persoonlijke aandacht. Uiteraard werk ik zorgvuldig en uitsluitend met producten van topkwaliteit en hoogwaardig apparatuur. Dus ben je op zoek naar een salon met al wat jaren ervaring waar kwaliteit en service voorop staan? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Kom eens langs, we helpen je graag!

Your beauty … my passion